Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai
kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Fasadë strukturale që reflekton inovacion

Fasadë strukturale që reflekton inovacion

Ne mundohemi ti ndëgjojmë detajisht kërkesat e klientëve dhe punojmë me shumë përkushtim për realizimin e tyre, ky është vetëm një ndër aspektet që e bënë kompanin tonë unike.

Disa nga projektet e fundit

Ne mundohemi ti ndëgjojmë detajisht kërkesat e klientëve dhe punojmë me shumë përkushtim për realizimin e tyre, ky është vetëm një ndër aspektet që e bënë kompanin tonë unike.  

Më Shumë

Projekti Aktual

Residio I II III IV V

Në punim e sipër është kompleksi Residio 4 dhe 5 ku jemi angazhuar në suvatimi, glet (patinimi), nivelizimi, fasada, fasadë ventiluese, knauf dhe amstrong

Lokacioni         Bregu i Diellit , Prishtinë

Më Shumë

Kompania

Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Më Shumë

Projektet e realizuara

MË SHUMË

Juve ju mbetet vetëm të kontaktoni me ne, për me shumë.

MË SHUMË