Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai
kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Shërbimet

Shërbimet tona shtrihen në një fushë mjaft të veqant të ndërtimit e cila ka të bëjë me : 

  • Suvatime
  • Nivelizime të Dyshemeve dhe Kulmeve të Ndryshme
  • Punime gipsi (Dekore nga me te ndryshmet)
  • Patinim
  • Ngjyrosje të ndryshme (Nuancime nga me të ndryshmet)
  • Pllafona të Varur
  • Fasada Termike                                                                                                     
  • Fasada Ventiluese


Ne mundohemi ti ndëgjojmë detajisht kërkesat e klientëve dhe punojmë  me shumë përkushtim për realizimin e tyre, ky është vetëm një ndër aspektet që e bënë kompanin tonë unike.  

Qëndrimi ynë i palëvizshem në maje të tregut të kësaj industrie na ka bërë të njofim shumë mirë materialet,përzgjedhjen e tyre e bëjme me shumë kujdes, duke marrur parasysh kualitetin, fortësine, jetëgjatësine dhe duke kërkuar maksimumin nga secili.

Projektet

Projektet e realizuara

Më Shumë

Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Më Shumë

Projektet e realizuara

MË SHUMË

Juve ju mbetet vetëm të kontaktoni me ne, për me shumë.

MË SHUMË