Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai
kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Rreth nesh

E themeluar në vitin 2000 nga pronari i saj Fadil Dervisholli, një njeri me vizionin që të sillte shërbime inovative në vendin e tij, tashme fryti i atij vizioni është kompania Dervisholli Shpk, me besimin e klienteve tanë ne jemi rritur ndër vite, me tendencen që të rritemi vazhdimisht, ne thurrim ide te reja qe të jemi sa me inovativ dhe te ofrojmë  funksionalitet të plotë të shërbimeve tona. Ne vazhdimishte freskojme teknikat tona perms trajnimeve ndërkombëtare te stafit tone.

Ne mundohemi ti ndëgjojmë detajisht kërkesat e klientëve dhe punojmë  me shumë përkushtim për realizimin e tyre,ky është vetëm një ndër aspektet që e bënë kompanin tonë unike.  

Qëndrimi ynë i palëvizshem në maje të tregut të kësaj industrie na ka bërë të njofim shumë mirë materialet,përzgjedhjen e tyre e bëjme me shumë kujdes,duke marrur parasysh kualitetin,fortësine,jetëgjatësine etj.,dhe duke kërkuar maksimumin nga secili.

Ne kemi me qinda klientet të cilët jane ndarë  tepër të kënaqur me ne dhe vazhdojnë bashkpunimin,ne kemi me qindra referenca që do të mjaftojn  per besimin tuaj.

Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Projektet

Projektet e realizuara

Më Shumë

Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Më Shumë

Projektet e realizuara

MË SHUMË

Juve ju mbetet vetëm të kontaktoni me ne, për me shumë.

MË SHUMË