Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai
kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Prime Residence

PRIME RESIDENCE

Detajet e Projektit

Prime Residence, me lokacion në Pejton-Prishtinë

Punët te perfunduara si:

  • suvatim, 
  • nivelizime te dyshemeve, 
  • punime gipsi , 
  • patinim, 
  • ngjyrë, 
  • pllafon të varur, 
  • fasadë termike dhe ventiluse.

Tek ne çdo klientë është i veçantë pavaresisht nga sasia e shërbimit që ai kërkon përkushtimi ynë është gjithmon maksimal.

Më Shumë

Projektet e realizuara

MË SHUMË

Juve ju mbetet vetëm të kontaktoni me ne, për me shumë.

MË SHUMË